1 3

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs posjetio je danas Ogulin gdje se sastao sa županicom Martinom Furdek-Hajdin, zamjenicom Vesnom Hajsan-Dolinar i ravnateljima škola ogulinskog kraja.

Sastanak s ravnateljima škola

U razgovoru s ravnateljima saslušao je njihove prijedloge i iskustva. Pohvalivši dobru organiziranost ogulinskih škola i inicijativu Karlovačke županije u ulaganjima u školstvo u gradu Ogulinu, ministar Fuchs je obećao pomoć oko uređenja i dogradnje Prve osnovne škole Ogulin te uvođenje cjelodnevne nastave.  Također, nastavit će se sa ulaganjima i u srednje škole.
Na zadovoljstvo svih ravnatelja najavljeno je uvođenje dugoočekivanog smjera za učenike- smjer medicinski tehničar pri Gimnaziji i strukovnoj školi Bernardina Frankopana Ogulin. 

Snažna podrška kandidatima HDZ-a

U neformalnom dijelu sastao se s Tomislavom Lipošćakom, Anđelkom Salopek i Draganom Rudančićem, kandidatima HDZ-a za izvršnu vlast u Ogulinu i Josipdolu te dijelom kandidata za gradsko vijeće i županijsku skupštinu. Predstavljeni su mu i izborni programi vezani uz školstvo koji su, prema riječima Lipošćaka, rađeni u dogovoru sa svim ravnateljima. Ministar Fuchs pružio je snažnu podršku kandidatima i pozdravio ideje i inicijative te obećao pomoć u njihovoj realizaciji.

Tomislav Lipošćak zahvalio se županici Martini Furdek-Hajdin i zamjenici Vesni Hajsan-Dolinar na suradnji i volji da uvijek prisutne probleme i nedostatke rješavamo i uklanjamo čim prije, uz međusobni dijalog i suradnju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime