Predsjednik MO Prapuće – Zagrad, iz kojeg dolazi i aktualni gradonačelnik Domitrović, a potaknut predizbornim istupima i propagandom, istupio je priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

U posljednje četiri godine na Prapućama nije napravljeno ništa!

Na izborima 2017. godine s Prapuća su bila dva kandidata za gradonačelnika (Sanja Marković i Dalibor Domitrović) i nadali smo se promjenama za Prapuće, u najvećem mjesnom odboru u Gradu Ogulinu. Posljednje 4 godina nije napravljeno ništa (eventualno pojedinosti na igralištu Koci) na Prapućama i to zahvaljujući najviše pojedincima koji su volontirali svojim radom.

Domitrović zanemario svoje Prapuće

Naš Dalibor Domitrović “zanemario” je svoje Prapuće.  Možda je razlog tome poraz na izborima za mjesne odbore 2018. godine, ali je trebao podržati barem neke ideje mladih i obrazovanih ljudi u Vijeću mjesnog odbora Prapuće. Što je realizirano od prijedloga koji su se dostavili gradonačelniku? Koliko puta se sastao sa predsjednikom mjesnog odbora? Nije dolazio više niti na organizirana druženje na Prapućama (bitnije je bilo upaliti lampice na boru u Kirasićima).

Posebno boli nas Prapućane kada vidimo koliko se ulaže u pojedine mjesne odbore gdje je SDP na vlasti npr. Sveti Petar ili neki mjesni odbori koji su izvan grada npr. Jasenak ili Drežnica.

Podjele među Prapućanima se osjete pogotovo zadnje dvije godine, npr. u organizacije traila i prebacivanja istog zbog promocije u Poredice. Nadamo se kako ćemo ipak prebroditi podjele i podsjećamo gradonačelnika kako smo mi najveći mjesni odbor gdje osvaja i najviše glasova. Neka gradonačelnik razgovara ponekad i sa nama i pokuša realizirati neke naše prijedloge.

Predsjednik mjesnog odbora Prapuće Zagrad

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime