izložba fotografija

Hrvatsko šumarsko društvo-Ogranak Ogulin nastavlja tradiciju organiziranja izložba fotografija „Šuma okom šumara“ koju možete pogledati u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin u periodu od 11. rujna do 30.rujna 2021.

Na dosadašnjim salonima, sudjelovalo je oko 200 autora iz svih krajeva Hrvatske, te autori iz Austrije, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Češke, Slovačke i Kanade. Tijekom proteklih godina salon je gostovao u brojnim gradovima širom Hrvatske.

Ovaj put izlažu se fotografije 16.bjelovarskog salona. Na ovogodišnji salon prijavilo se ukupno 45 autora, dva iz Mađarske, dva iz Slovenije te 41 domaći autor sa 503 fotografije od čega je 367 pojedinačnih fotografija i 35 serija sa 136 fotografija. Za 16. salon fotografije su pristizale kroz dvije godine budući da se prošle godine nije održalo odabiranje zbog pandemije i nemogućnosti okupljanja. Odabirom ocjenjivačkog suda ovaj salon čine 244 fotografija i to 16 serija od 60 fotografija i 164 pojedinačne fotografije od 43 autora. Veći dio biti će izložen.

Dođite i pogledajte predivne detalje prirode, otkrijte nešto novo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime