u ogulinu

U Ogulinu svečano obilježen Dan Grada i blagdan Uzvišenja Svetog Križa

Grad Ogulin svečano je danas, 14. rujna, obilježio Dan Grada i Župe Svetog Križa. Tako su na Trgu hrvatskih rodoljuba položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, a potom je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta održana Svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz brojne goste i uzvanike u ime Karlovačke županije svečanosti je nazočila zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar, koja se tom prigodom obratila skupu. 

Goste su pozdravili predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman i gradonačelnik Dalibor Domitrović koji je predstavio rad gradske uprave. Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar je čestitajući gradskom vodstvu, vijećnicima Gradskog vijeća, građankama i građanima Ogulina Dan Grada i blagdan Uzvišenja Svetog Križa, spomenula značajne projekte koji su odrađeni u Ogulinu, a u kojim je svoje učešće imala Županija, spomenuvši pritom rješavanje problematike imovinsko-pravnih odnosa na projektu Obrane od poplave Ogulina, ulaganja u školstvo te zdravstveni sustav u Ogulinu. Uz čestitke domaćinima, skupu se obratila i izaslanica Predsjednika RH, njegova savjetnica Melita Mulić. 

Ovom je prigodom Nagradom za životno djelo Grad Ogulin nagradio svoju sugrađanku, dugogodišnju vrijednu turističku djelatnicu Ankicu Puškarić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime