hdz ogulin1

U nedjelju, 07.11.2021. u Krapini u festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta održala se peta po redu modno – humanitarna revija CITY MODUS 2021., a kojoj je nazočila županica Martina Furdek Hajdin. 

Ove godine kao glavni pokrovitelj projekta je Krapinsko – zagorska županija na čelu sa županom Željkom Kolarom, a cijeli modni događaj kao i sve godine do sada je humanitarnog karaktera. Ponovno je dana podrška udruzi žena oboljelih od raka dojke PINK LIFE kako bi se prikupila sredstva za otplatu ultrazvučnog aparata za Kliniku za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb. Vrijednost aparata je 330 000 kn i iznimno je važan u procesu ozdravljenja onkoloških pacijentica – istaknule su organizatorice Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković. Obzirom da je ovaj CITY MODUS jubilarni kao i svih prethodnih godina nosile su ga osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. 

Ove godine uz glavnog pokrovitelja Krapinsko zagorsku županiju projekt su podržale županije: Karlovačka i Šibensko-kninska te gradovi Krapina, Koprivnica, Sinj, Sv.Nedjelja, grad Zaprešić, turistička zajednica grada Krapine i Pučko otvoreno učilište Krapina. U programu je nastupila i naša proslavljena operna diva, Antonella Malis. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime