Nakon Damira Karakaša i Kristiana Novaka, Julijane Matanović i Milane Vuković Runjić, a sve u sklopu ciklusa Poniranja, Matica Ogulin obogaćuje ogulinsku kulturu s gostovanjem Olje Savičević Ivančević.

matica ogulin

U sklopu ciklusa Poniranja koji organiziraju Ogranak Matice hrvatske u Ogulinu i Gradska knjižnica i čitaonica, 25. studenoga u 18 sati u knjižnici održat će se književno gostovanje naše suvremene književnice Olje Savičević Ivačević.

Ideja ciklusa je predstaviti poznate hrvatske književnike, njihova razmišljanja, poglede na umjetnost i brojne druge teme te se ovakav drugačiji koncept jako svidio ogulinskoj publici, a sva gostovanja u sklopu ciklusa do sada bila su vrlo posjećena. U okviru ciklusa „Poniranja“ kojim ogulinski Ogranak obogaćuje kulturna događanja u svom gradu do sada su ugostili Damira Karakaša i Kristiana Novaka, Julijanu Matanović i Milanu Vuković Runjić.

Olja Savičević Ivančević suvremena je hrvatska književnica čija su djela prevedena na jedanaest svjetskih jezika i objavljena u trinaest zemalja u Europi i SAD-u, a pojedinačne pjesme i priče prevedene su i objavljene na tridesetak jezika. Dobitnica je i brojnih hrvatskih i inozemnih nagrada te uvrštena u mnoge domaće i međunarodne antologije poezije i proze.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime