Pučko učilište Ogulin

Nakon sjednice Gradskoga vijeća na kojemu je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Ogulin izložila Izvješće o radu, HDZ Ogulin se osvrnuo na nepodržavanje Izvješća i isknjižavanje Pučkog iz knjiga Zavičajnog muzeja Ogulin.

Njihov osvrt koji su objavili na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti:

-Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća grada Ogulina, vijećnici HDZ-a nisu podržali Izvješće o radu Pučko otvorenog učilišta Ogulin.

Kako u svom izvješću navodi, ravnateljica Pučko otvorenog učilišta u pet godina rada nije uspjela izvršiti potrebne radnje za isknjižavanje iz poslovnih knjiga podataka koji se odnosi na ustanovu Zavičajni muzej Ogulin koja je izdvojena iz sastava Pučko otvorenog učilišta Ogulin početkom 2018.godine. To je razlog zašto bilanca sadržava podatke kao i prije izdvajanja Zavičajnog muzeja iz sastava Pučko otvorenog učilišta.

Iz istog razloga nije izvršen ispravak potraživanja te nisu iskazani podaci niti u potrebnom obrascu.

Koliko vremena treba sposobnom ravnatelju ustanove da to napravi?

Ovo je još jedan primjer općeg nerada osnovnih poslova proračunskih gradskih korisnika, a i gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Domitrovićem već sedam godina vodi projekt Rekonstrukcije zgrade Pučko otvorenog učilišta kojem, očito je, nisu dorasli.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime