Najbolje svjetske bicikliste, osim na HRT-u moći ćemo gledati i uživo, jer će utrka CRO RACE proći kroz centar Ogulina na trasi Jasenak, Bjelsko, Puškarići, Ogulin, Josipdol, Tounj, Generalski, Zvečaj, Duga Resa, Žakanje, s ciljem u Ozlju.

Peta etapa, jedina koja povezuje more i kontinent odnosno Crikvenicu i Ozalj, vozi se kroz Karlovačku županiju u subotu, 30. rujna, a cilj je u Ozlju u poslijepodnevnim satima.

Start etape je iz Crikvenice pa kroz Jasenak, Bjelsko, Puškarići, Ogulin, Josipdol, Tounj, Generalski, Zvečaj, Duga Resa, Žakanje, s ciljem u Ozlju.

Prolazak kroz centar grada Ogulina planiran je u subotu, 30. rujna oko 12,00 sati, a kroz Općinu Josipdol biciklistička karavana proći će između 12 i 12:30.

Grad Ogulin, Općina Josipdol pozivaju sve građane da se prigodno okupe i da uz trasu utrke pozdrave bicikliste i uljepšaju dojam o utrci, našoj lijepoj zemlji te ponajprije našem kraju.

CroRace 2023 stage 5 768x1079 1

Privremena regulacija prometa

Danas počinje međunarodna biciklistička utrka CRO RACE, koja se u Hrvatskoj održava od 26. rujna do 1. listopada.

Snimke Starih gradova Modruša, Ozlja, Novigrada i Ribnika, snimke rijeke Mrežnice i Tuonjskog mosta, te mnoge druge prirodne i povijesne ljepote Karlovačke županije uskoro će imati priliku vidjeti gledatelji u 190 zemalja na 6 kontinenata – potencijalno oko 619 milijuna gledatelja. Prijenos današnje prve etape Primošten-Sinj možete gledati od 14.50 na HTV2. 

Za vrijeme utrke bit će na snazi privremena prometna regulacija pa se pozivaju svo sudionici u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime