Nakon što je DV Bistrac zamolio za donaciju igrališta,u roku od 5 dana prikupljen je sav novac za kupnju i to većinom donacijama Ogulinaca!

Kako su iz DV Bistrac napomenuli s obzirom na nedostatak vanjskih sprava i igrala za djecu zakinutih za igru na otvorenom ukazala se potreba za nabavom modernog igrališta s velikom podignutom kućicom koje nudi obilje prostora za igru te istovremeno promiče kreativnost kod djece, a kućica je također osmišljena i za razne igre. S obzirom na prijašnji humanitarni rad LK Frankopan na našem području iz DV Bistrac obratili su se upravo njima.

U Zamolbi za donaciju, moli se donacija dva dječja igrališta, jednog manjeg igrališta u iznosu od 1.104,15 eura i jednog većeg igrališta u iznosu od 2.506,65 eura, dakle, doniranje ukupno dva igrališta u ukupnom iznosu od 3.610,80 eura. Iznos je skupljen u rekordnom roku od 5 i pol dana na oduševljenje svih članova, a posebno predsjednice Maje Salopek.

Dragi moji Ogulinci, najveći dio uplata je većinom upravo od Vas! Hvala roditeljima, bakama, susjedima, opg-ovcima, knjižničarima, umirovljenicima, obrtnicima, profesorima, ugostiteljima, inženjerima, liječnicima, mojim cijenjenim i dragim kolegicama i kolegama odvjetnicima i djelatnicima lokalne samouprave ne samo na Vašim velikodušnim donacijama, već i na prekrasnim porukama podrške upućenim meni osobno i našem Klubu! Svi Vi ste na testu humanosti, empatije i solidarnosti prošli s čistom peticom! Nastavljamo zajedno do kraja, poručila je svojim sumještanima Ogulincima predsjednica Maja Salopek.

Nakon još jedne vrlo uspješne akcije za LK Frankopan stigla je i pohvala od guvernera Lions D-126 Hrvatska Milorada Stanića.

-Vaša odlučnost i urednost u provedbi donatorske akcije, i na posljetku Vaš 100%ni uspjeh u realizaciji postavljenog humanitarnog cilja, kupnja dva drvena dječja igrališta, ukupne vrijednosti 3610,80 eura. Vi ste, drage članice LC Frankopan, primjer uspješnog služenja i stvaranja ugodnijeg življenja u zajednici. Služite i ponosite se učinjenim, kazao je guverner Stanić na provedenu donatorsku akciju “Čarobni park za male Bistriće”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime