Počela je upisna kampanja Karlovačke županije kroz koju će se osmaše poticati na upis srednjih škola usklađenim s potrebama Burze.

Osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin bila je jučer domaćin drugog roditeljskog sastanka u sklopu Upisne kampanje Karlovačke županije – Š𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓 zajedno za učenike osmaše i njihove roditelje Prve osnovne škole Ogulin i Brlićke.

𝘒𝘰𝘫𝘶 š𝘬𝘰𝘭𝘶 𝘶𝘱𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪, 𝘬𝘰𝘫𝘦 𝘻𝘢𝘯𝘪𝘮𝘢𝘯𝘫𝘦 𝘰𝘥𝘢𝘣𝘳𝘢𝘵𝘪, š𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘵𝘳𝘢ž𝘦𝘯𝘰 𝘯𝘢 𝘵𝘳ž𝘪š𝘵𝘶 𝘳𝘢𝘥𝘢, 𝘢 š𝘵𝘰 𝘯𝘪𝘫𝘦, 𝘬𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘶 𝘮𝘫𝘦𝘳𝘦 Ž𝘶𝘱𝘢𝘯𝘪𝘫𝘦, š𝘵𝘰 𝘯𝘶𝘥𝘦 𝘰𝘣𝘳𝘵𝘯𝘪𝘤𝘪, 𝘢 š𝘵𝘰 𝘨𝘰𝘴𝘱𝘰𝘥𝘢𝘳𝘴𝘵𝘷𝘦𝘯𝘪𝘤𝘪 – samo su neka od pitanja na koje su odgovore i smjernice učenicima i njihovima roditeljima dali pročelnica UO za školstvo Marija Šćulac, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Obrtničke komore Karlovac, Hrvatske gospodarske komore, ravnatelj ogulinske Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana Ogulin i Obrtničke i tehničke škole Ogulin MIOŠ-a Karlovac te od obrtnika AB gradnja.

Naziv kampanje je “Šestar – zaokruži izvrsnost”, dok je glavni cilj doprijeti do svakog djeteta, ali i njegove obitelji, koji završava osnovnu školu kako bi se opredijelio za ono zanimanje kojim se doista i želi baviti, a naglasak je dakako na onim deficitarnima.

Š𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓 ide dalje, a sutra odlaze osmašima u Žakanje

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime