U ugodnoj atmosferi i s duhom zajedništva, Kulturno-umjetničko društvo Sveti Juraj Zagorje Ogulinsko sinoć je održalo svoj tradicionalni koncert povodom Dana zaljubljenih pod nazivom “Ja iz prela, mjesec preko dola”.

Ova posebna večer bila je obogaćena nastupima gostiju iz HKUD-a Degenija iz Gospića i KUD-a Sv. Ana Vučjak – Guci, koji su zajedno sa domaćinima stvorili nezaboravnu atmosferu punu ljubavi, pjesme i plesa.

Koncert je bio posvećen ljubavi i tradiciji, a svi prisutni mogli su uživati u bogatom programu koji je uključivao izvedbe folklornih plesova, pjevanje tradicijskih pjesama te recitale posvećene ljubavi i proljeću. Kroz pjesmu i ples, članovi svih triju KUD-ova prenijeli su publici dio bogatstva hrvatske kulturne baštine, podsjećajući na važnost očuvanja tradicije i običaja.

Čestitke svim članovima KUD-a Sveti Juraj Zagorje Ogulinsko, kao i predsjedniku Zdravku Bertoviću, na izuzetno uspješno organiziranom koncertu koji je još jednom pokazao kako je ljubav zaista pokretač svega dobroga i lijepoga u našim životima. Ova večer bila je pravo slavlje zajedništva i kulture, a poruka ljubavi koja je poslana svim prisutnima ostat će upamćena kao simbol svega onoga što Valentinovo predstavlja.

U vremenima kada se čini da svijet oko nas postaje sve hladniji, događaji poput ovoga podsjećaju nas na snagu zajedništva, tradicije i, prije svega, ljubavi. Neka ova večer bude inspiracija svima nama da ljubav učinimo pokretačem dobrih i lijepih stvari u našim zajednicama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime