HZZ podrucni ured karlovac KARLOVACKI.hr

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Karlovac, ovog veljače inicira seriju promocija mjera aktivne politike zapošljavanja, usmjerenu ka poslodavcima Karlovačke županije.

Ovaj potez ima za cilj stimulaciju lokalnog gospodarstva i tržišta rada, s posebnim fokusom na obrazovanje i zapošljavanje u sektoru zelenih poslova te podršku ranjivim skupinama.

U 2024. godini, za ove mjere osigurana su značajna sredstva koja će omogućiti poslodavcima pristup obrazovnim vaučerima i financijskoj podršci za zapošljavanje. Ova inicijativa predstavlja priliku za unapređenje kvalitete radne snage i otvaranje novih radnih mjesta.

Detaljna prezentacija programa održat će se u petak, 16. veljače 2024., u 11:00 sati, u prostorima Udruženja obrtnika Ogulin, Vladimira Nazora 11. Očekivano trajanje prezentacije je do 60 minuta, tijekom kojih će poslodavci moći dobiti odgovore na pitanja o procesima predaje i realizacije zahtjeva.

Pozivamo sve zainteresirane poslodavce iz Karlovačke županije da iskoriste ovu priliku za upoznavanje s dostupnim mjerama i poticajima koji mogu doprinijeti razvoju njihovih poslovanja i jačanju lokalne ekonomije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime