Radionica za roditelje Podrska od pocetka

U prekrasnom ambijentu Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, roditelji će imati priliku sudjelovati na edukativnoj radionici pod nazivom “P.O.P. – Podrška od početka”. Ova radionica namijenjena je roditeljima koji su u potrazi za pouzdanim savjetima i tehnikama u odgoju djece, s posebnim naglaskom na razvoj samopouzdanja i samostalnosti kod najmlađih.

Radionica će se održati u petak, 14. ožujka 2024. godine, u ugodnom prostoru male dvorane knjižnice, od 19 do 20 sati. Polazište diskusije bit će knjiga “Osviještena obitelj: kako odgojiti samostalno dijete puno samopouzdanja” autora dr. sc. Shefali Tsabary, koja nudi dublji uvid u suvremene pristupe odgoju.

Jedan od primarnih ciljeva radionice je pružanje međusobne podrške roditeljima u rješavanju izazova s kojima se susreću tijekom odgoja djece. Program je dizajniran kako bi se roditelji osnažili i kako bi razvili vještine potrebne za izgradnju kvalitetnog odnosa sa svojim djetetom – odnosa koji je utemeljen na međusobnom poštovanju i razumijevanju.

Važno je istaknuti da su radionice ovogodišnjeg programa sufinancirane sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, što omogućuje da radionica bude besplatna za sve sudionike. Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane roditelje da steknu nove uvide i tehnike koje mogu primijeniti u svakodnevnom životu, potpuno bez naknade.

Za sudjelovanje na radionici “P.O.P. – Podrška od početka” moguće je prijaviti se osobno u prostorijama knjižnice, telefonski na broj 047/522-170 ili putem e-maila na adresu [email protected].

Pozivamo sve zainteresirane roditelje da iskoriste ovu priliku za osobni i obiteljski rast te da se pridruže zajednici koja vjeruje u snagu odgoja i razvoja mladih umova. Vidimo se u petak uvečer, i ne zaboravite – mjesto je ograničeno, stoga ne oklijevajte s prijavom!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime