Escape room 15.3 Ogulin

Gradsku knjižnicu i čitaonicu Ogulin ovog petka, 15. ožujka 2024., u 16:30 sati, očekuje prava poslastica za mlade ljubitelje misterija i mozgalica. Naime, knjižnica otvara svoja vrata za jedinstveno i uzbudljivo iskustvo – igru Escape Room, posebno osmišljenu za osnovnoškolce.

Escape Room, ili soba bijega, koncept je igre u kojem igrači koriste tragove, rješavaju zagonetke i dešifriraju šifre kako bi “pobjegli” iz zamišljene situacije ili sobe, često unutar zadanog vremenskog okvira. Ova popularna igra stigla je i u naše mjesto kako bi potaknula djecu na timski rad, logičko razmišljanje i kreativno rješavanje problema.

Ulaz je, kako je najavljeno, slobodan, ali izlaz – to je već na igračima da otkriju! Djecu očekuje avantura u kojoj će učenje i zabava ići ruku pod ruku, te gdje će svaki učesnik moći pokazati i razvijati svoje detektivske sposobnosti.

Organizatori pozivaju zainteresirane da najave svoj dolazak osobno u knjižnici ili putem email adrese navedene na plakatu. Očekuje se veliki odaziv, stoga ne oklijevajte – rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio ove nezaboravne avanture!

Pustolovina koja razvija maštu, a ujedno educira, definitivno je nešto što naša zajednica treba. Pozivamo sve roditelje da ohrabre svoje mališane na sudjelovanje i zajednički dožive čaroliju učenja kroz igru. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime