Darivanje krvi 2.5.2024

U četvrtak, 2. svibnja 2024., od 12:00 do 18:00 sati na adresi Proce 16, održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi pod pokroviteljstvom Hrvatskog Crvenog križa. Ova humanitarna aktivnost naglašava važnost dobrovoljnog, besplatnog, solidarnog i anonimnog darivanja krvi, s ciljem spašavanja života i pomoći onima u potrebi.

Darivanje krvi jedan je od najvrijednijih doprinosa zajednici jer svaka donacija može spasiti do tri života. Organizatori pozivaju sve zdrave građane da se odazovu i doprinesu ovoj plemenitoj akciji. Darivanje je brz i siguran postupak, a svaki donor prolazi kroz kratki zdravstveni pregled prije samog darivanja.

Dođite i vi, podijelite dio sebe s onima kojima je najpotrebnije i postanite dio velike obitelji dobrovoljnih darivatelja krvi. Vaš mali čin solidarnosti može donijeti velike promjene. Vidimo se na Proce 16 – vaša pomoć je neprocjenjiva!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o procesu darivanja krvi, ne oklijevajte tražiti odgovore od stručnog osoblja na dan događaja. Budite heroj, darujte krv i spasite život!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime