Vuk i ptica

Nikola Tesla Experience Center u Karlovcu poziva sve ljubitelje umjetnosti, glazbe i kreativnih izražaja da se pridruže proslavi svog prvog rođendana na posebnom audiovizualnom performansu pod nazivom “Vuk i ptica”. Događaj će se održati 8. svibnja s početkom u 18 sati, obilježavajući godinu dana od otvorenja ovog jedinstvenog centra posvećenog nasljeđu velikog izumitelja Nikole Tesle.

Za ovu prigodu, Centar će ugostiti poznatu ilustratoricu i književnicu Anu Salopek, poznatiju kao Gospođica Ura, te talentiranog glazbenog umjetnika Domagoja Vukovića iz Ogulina. Njihova suradnja obećava nezaboravan spoj vizualne i glazbene umjetnosti, koji će publiku provesti kroz jedinstveno iskustvo inspirirano Teslinim inovacijama i kreativnošću.

Ulazak na događaj je besplatan kako bi što više ljudi moglo uživati u ovom kulturnom događanju, no zbog ograničenog broja mjesta, organizatori napominju da je potrebno preuzeti ulaznice na Info pultu Centra tijekom radnog vremena. Posjetitelji će također imati priliku uživati u posebnoj glazbenoj poslastici koju će prirediti DJ H3AT, uz tortu i osvježavajuće bezalkoholne Tesline koktele, dodatno začinjavajući atmosferu proslave.

Ovo je izvanredna prilika za sve Karlovčane, kao i posjetitelje iz drugih krajeva, da dožive kako kultura i tehnologija mogu ići ruku pod ruku na inspirativan način. Očekuje vas večer puna zabave, umjetnosti i inovacija u duhu Nikole Tesle.

Za više informacija, posjetite službene stranice Nikola Tesla Experience Centra ili ih pratite na društvenim mrežama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime