Ogulinske mažoretkinje vraćaju se s državnog prvenstva noseći ponos i dvije brončane medalje. Ovaj izvanredan uspjeh postignut je zahvaljujući iznimnom trudu i talentu Magdalene Juričić u kategoriji seniorke solo te Sare Makek i Marine Blašković u kategoriji juniorke duo, koje su zauzele treća mjesta u svojim disciplinama.

Osim njih, mlade kadetkinje su također zaslužile posebne pohvale. Iako su više od polovice članica tima sudjelovale u mažoret aktivnostima svega šest mjeseci, uspjele su osvojiti impresivno osmo mjesto s pomponima. Ovaj rezultat ne samo da pokazuje njihovu predanost i entuzijazam, već i obećavajuću budućnost za ogulinski mažoret tim.

Za ovaj uspjeh, posebne zasluge idu trenerici Moniki Kirasić, čiji su stručnost i predanost ključni za razvoj i postignuća ovih mladih sportašica. Njezin rad sa mažoretkinjama zaslužuje divljenje i poštovanje zajednice.

Grad Ogulin može biti izuzetno ponosan na svoje mažoretkinje koje su dostojanstveno predstavile svoj grad na nacionalnoj razini. Čestitamo Magdaleni, Sari, Marini, kadetkinjama, i naravno, trenerici Moniki na izvanrednom uspjehu i želimo im još mnogo sjajnih nastupa i medalja u budućnosti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime