Prošli tjedan, na inicijativu Anđelke Salopek, predsjednice Mjesnog odbora Sv. Jakov, mještani su se okupili kako bi pokosili i uredili okoliš oko Kapelice sv. Ivana Nepomuka, smještene uz jezero Bukovnik.

Veliki broj mještana, uključujući obitelji Vučić, Kolić, Janjanin, kao i mlade pomagače Saru i Lea Vučić, pridružili su se akciji uređenja. Zahvaljujući njihovom trudu, kapelica i okolno područje sada zrače novim sjajem, spremni dočekati posjetitelje koji žele uživati u ljepotama Bukovlja i jezera Bukovnik.

Značajan doprinos dali su i Željko Salopek, Marta i Lucija Vučić te njihova baka, koji su svojim naporima osigurali da kapelica i njezino okruženje izgledaju uredno i privlačno. Akcija košnje postala je i druženje za pamćenje, posebno zahvaljujući Igoru Salopeku, koji je sve sudionike počastio pizzama, dodatno osnaživši duh zajedništva i dobrosusjedskih odnosa.

Ovaj događaj ne samo da je uljepšao prostor oko kapelice, već je i učvrstio veze unutar zajednice, pokazujući kako mali čini mogu imati veliki utjecaj na poboljšanje kvalitete života u lokalnoj sredini. Hvala svim sudionicima na njihovoj pomoći i predanosti u ovom vrijednom projektu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime