Nakon niza uspješnih događaja poput božićnog sajma, maškara i traženja uskrsnih pisanica, mali Strugari, djeca iz Mjesnog odbora Grad Ogulin, ponovno su pokazali svoju inicijativu i timski duh. Ovog puta cilj je bio sakupiti novac za jednodnevni izlet na more, a način na koji su to ostvarili pokazuje koliko zajedništvo i trud mogu biti učinkoviti.

Kako bi prikupili potrebna sredstva, mali Strugari zasukali su rukave i krenuli u akciju. Iscijedili su čak 20 kilograma limuna, napravili plakate i organizirali prodaju limunade koja je prerasla u pravi dječji party. Ova sjajna ideja rezultirala je prikupljanjem 160 eura, što je više nego dovoljno za njihov planirani izlet na more u petak.

Veliku podršku pružili su im roditelji, a ključnu ulogu u realizaciji ideje odigrale su mama Ivana i predsjednica Strugara Lea Vujnović. Zahvaljujući njihovoj pomoći i entuzijazmu cijele zajednice, ovaj događaj je bio izuzetno uspješan.

Strugari se zahvaljuju svima koji su sudjelovali i podržali ih te najavljuju nove ideje i projekte koji će uskoro zaživjeti. Bilo da se radi o humanitarnim akcijama ili novim zabavama, jedno je sigurno – njihov trud i rad uvijek daju slatke rezultate.

Ova priča pokazuje koliko je važno učiti djecu vrijednosti rada i truda te kako zajedničkim naporima možemo postići sve što zamislimo. Mali Strugari iz Mjesnog odbora Grad Ogulin su pravi primjer da se uz malo volje i mnogo ljubavi mogu ostvariti i najveći snovi.

Struga može biti ponosna na svoje najmlađe, koji su još jednom dokazali da kad se male ruke slože, sve se može.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime