Trošmarske štuke i smuđevi

0
Proteklih nekoliko dana na jezeru Lešće kod Trošmarije uspješno su lovili Daniel Dalien Vignjević i Luka Šimunjak. Uistinu prekrasni ulovi i fotografije bili su razlog za razgovor s Danielom kojeg prenosimo u nastavku:

Zamjena uvjerenja o položenom ribičkom ispitu

0
Zamjena uvjerenja vrši se na način da se uređajem skenira osobna iskaznica kako bi se automatski povukli ispravni podaci, te se potpisom na uređaju prihvaća GDPR izjava da ustupate svoje osobne podatke u tražene svrhe.

Jesen stiže štuko moja!

0
Početkom jeseni, u iščekivanju prvih mrazeva, mnogi ribolovci ciljano kreću u ribolov jednog od najzanimljivijih predatora naših voda. Naravno riječ je o štuki!

Ogulinci Capan i Cindrić osvojili Kup “Goranske mamare”

0
U prvom kolu "Pike masters lige" održanom na Lokvarskom jezeru pod nazivom Kup "Goranske mamare", naši Ogulinci Matija Capan (Tounjac s ogulinskom putovnicom :) ) i Danijel Cindrić osvojili su prvo mjesto. Riječ je o natjecanju u lovu štuke iz čamca, a ovogodišnje izdanje lige imati će tri kola.

Održano društveno natjecanje ŠRD Ogulin u lovu ribe udicom na plovak

0
Danas je na jezeru Sabljaci održano tradicionalno društveno natjecanje ŠRD Ogulin u lovu ribe udicom na plovak. Natjecanju je pristupilo čak 13 seniora te 5 kadeta. Iako su se tijekom natjecanja izmijenila gotovo sva četiri godišnja doba, nije izostao dobar ribolov uz odličnu atmosferu.

Poribljavanje na Dobri i Vitunjčici

0
Rijeke Dobra i Vitunjčica bogatije su za nekoliko tisuća novih potočnih pastrva.

Najnovije

U sklopu Ljeta u Ogulinu u petak, 30.7. u 21 sat...

0
U petak, 30.7. u 21 sat u Frankopanskom kaštelu će biti izvedena predstava Zov divljine, produkcija Gradskog kazališta Scena „Gorica“.Predstava donosi priču o četiri...
RSS
Follow by Email