Županijska organizacija HDZ-a organizirala je danas u restoranu Trgovačko-ugostiteljske škole konferenciju za medije na temu rezultata predsjedničkih izbora. Pressici su prisustvovali predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Nada Murganić, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije, te predsjednici gradskih organizacija HDZ-a gradova Karlovca, Ogulina Ozlja i Slunja Marija Jelkovac, Tomislav Lipošćak, Stjepan Basar i Jure Katić. Prvi je govorio slunjski gradonačelnik Jure Katić.

-Kao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Ogulina mogu reći da sam iznimno zadovoljan rezultatom u samom gradu Ogulinu. Uz visoku izlaznost od 62 posto – koja je najveća među gradovima Karlovačke županije, kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović ostvarila je rezultat od 55 posto. Ovo su treći izbori u nizu, nakon izbora za Europski parlament i prvog kruga predsjedničkih izbora u kojima kandidati, koje podržava HDZ, dobivaju u Ogulinu najveći broj glasova. To je jedna poruka nama u Gradskoj organizaciji HDZ-a, koja nam daje optimizam i vjetar u leđa. Hvala svim prijateljima, simpatizerima i članovima koji su nam pružili podršku, istaknuo je Tomislav Lipošćak.

Moram zahvaliti svima u HDZ-u, ali i u strankama koje nas podržavaju te svim građanima na izlaznosti. Karlovačka županija imala je najbolju izlaznost u Hrvatskoj. To je uistinu bio praznik demokracije, koji se dogodio, kazao je predsjednik županijskog HDZ-a Damir Jelić.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Damir Jelić rekao je da će županijski HDZ danas na sastanku u središnjici predstavljati Nada Murganić.

Ogulin.eu Lipošćak zadovoljan izlaznošću i rezultatima u Ogulinu

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime