Ogulin.eu Iznimni sportski rezultati učenika Obrtničke i tehničke škole Ogulin

Učenici Obrtničke i tehničke škole Ogulin rado sudjeluju na različitim sportskim natjecanjima te često ostvaruju odlične rezultate. Od početka ove školske godine već su bili prilično uspješni i ostvarili iznimne rezultate u krosu, stolnom tenisu, badmintonu, odbojci i futsalu.

Na Županijskom natjecanju u krosu, održanom je 15. listopada 2019. godine u Karlovcu sudjelovali su učenici Mateo Jurković, Niko Fran Jurković i Toni Marinić te ostvarili odlično 2. mjesto u ekipnoj konkurenciji, dok je u pojedinačnom poretku Mateo Jurković zauzeo drugo mjesto.

Ogulin.eu Iznimni sportski rezultati učenika Obrtničke i tehničke škole Ogulin

U Karlovcu je 16. prosinca 2019. godine osvojeno izvrsno drugo mjesto na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu, a sudjelovali su Nikola Stipetić, Mario Stipetić, Ante Cindrić i Mate Kovačić.

Županijsko natjecanje u badmintonu održano je 22. siječnja 2020. godine također u Karlovcu, a sudjelovali su učenici Mirko Šumonja, Matija Fumić, Ante Paušić i Marin Paušić i osvojili treće mjesto.

Ogulin.eu Iznimni sportski rezultati učenika Obrtničke i tehničke škole Ogulin

Svi ti lijepi rezultati ostvaruju se pod vodstvom profesora kineziologije Petra Ribića.

Ono što sada slijedi posebno ih veseli jer su se uspjeli plasirati u finale na županijskoj razini i to iz odbojke i futsala. Utakmice će biti održane 12. veljače u školskoj športskoj dvorani Mladost i to odbojka u 10.00 sati, a futsal u 15.00 sati. Učenici pozivaju sve one koji su u mogućnosti da ih dođu bodriti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime