Ogulin.eu Derbi 8. kola Prve županijske lige pripao Ogulinu.

Odigrani su susreti osmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. 

U Ogulinskom derbiju Ogulin i Dobra iz Svetog Petra na odmor su otišli otišli pri rezultatu 1:1, a onda su u nastavku Ogulinci na “domaćem terenu” poveli 3:1 i na kraju slavili sa 4:2.

Postignuti su sljedeći rezultati: “Korana” – “Vojnić 95” 1:4, “Mladost” Rečica – “Duga Resa 1929” 1:5, “Ogulin” – “Dobra” Sveti Petar 4:2, “Zrinski Ozalj” – “Ilovac” 1:2 i “Croatia 78” – “Vatrogasac” 3:5.

Na prvom mjestu prvenstvene ljestvice je “Duga Resa 1929” s 22 boda, a drugi je “Vatrogasac” s devetnaest bodova.

U nedjelju, 11. listopada igraju se utakmice devetog kola. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Croatia 78”, a od 16 sati “Vatrogasac” – “Korana”, “Dobra” Sveti Petar – “Zrinski Ozalj”, “Duga Resa 1929” – “Ogulin” i “Vojnić 95” – “Mladost” Rečica.

Druga županijska liga

Odigrane su utakmice sedmog kola Druge županijske nogometne lige.

Rezultati su bili sljedeći: “Kupa” – “Oštarije” 3:1, “Cetingrad” – “Šišljavić” 3:1, “Dobra” Novigrad – “Frankopan” 3:0, “Mrežnica” – “Vrlovka” 2:3, “Barilović” – “Petrova gora” 6:0 i “Draganić” – “Plaški” 2:3.

Nakon sedam kola u vodstvu je “Dobra” iz Novigrada s devetnaest bodova, a drugi je “Cetingrad” sa sedamnaest bodova. U subotu i nedjelju igraju se utakmice osmog kola.

U subotu od 16 sati sastaju se “Petrova gora” – “Draganić”, a u nedjelju od 16 sati “Oštarije” – “Plaški”, “Vrlovka” – “Barilović”, “Frankopan” – “Mrežnica”, “Šišljavić” – “Dobra” Novigrad i “Kupa” – “Cetingrad”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime