328242412 150985401161081 5688549856928295220 n

U ovom će projektu Gimnazije Ogulin, učenici i nastavnici pripremiti virtualne šetnje i prikaze različitih lokacija na području Karlovačke županije te tako dati svoj doprinos promicanju turističkih ljepota Karlovačke županije u vremenu kada je sve veći broj turista na našem području.

Uvodno predstavljanje projekta „Prošećimo Karlovačkom županijom“ održalo se u četvrtak u Medicinskoj školi Karlovac.

Projekt su osmislili nastavnici Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana Dragan Sabljak i Bojan Grba, a podršku realizaciji projekta dat će i pridruženi partner Karlovačka županija.

U ovom će projektu učenici i nastavnici pripremiti virtualne šetnje i prikaze različitih lokacija na području Karlovačke županije te tako dati svoj doprinos promicanju turističkih ljepota Karlovačke županije u vremenu kada je sve veći broj turista na našem području.

Riječ je o projektu koji će zajednički provoditi učenici i nastavnici partnerskih škola – Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana iz Ogulina i Medicinske škole Karlovac i za čiju je realizaciju na javnom pozivu Ministarstva turizma i sporta za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam odobreno 80.000 kuna.

Projekt „Prošećimo Karlovačkom županijom“ već je treći u nizu projekt za koji Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana (sama ili u partnerstvu) dobiva podršku Ministarstva turizma i sporta, a osim sadržaja koji će koristiti za turističku promociju, dio sredstava osiguran je i za opremu koja će nakon završetka projekta ostati školama. Ideju projekta pohvalila je i zamjenica županice gospođa Vesna Hajsan Dolinar koja je istaknula važnost projekata koji povezuju teorijsko znanje i stvarni život, a posebno je čestitala učenicima koji su projekt predstavljali na sjajnoj prezentaciji.

O projektu su govorili i ravnatelji partnerskih škola – Jasminka Štajcer i Hrvoje Magdić i nastavnici voditelji projekta Dragan Sabljak i Bojan Grba. Na uvodnom predstavljanju projekta sudjelovali su i učenici prvog razreda medicinskih sestara/tehničara opće njege koji po prvi puta nastavu imaju na izdvojenoj lokaciji u Ogulinu, u Gimnaziji i strukovnoj školi Bernardina Frankopana, što je i bio poticaj partnerstvu škola u ovom projektu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime