Kristina Kučinić vrijedna je domaćica, supruga i majka, marljiva poljoprivrednica i glazbenica, a predstavljala je Karlovačku županiju na natjecanju “Nauzornija seoska žena u Hrvatskoj”.

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin posjetila je najuzorniju seosku ženu Karlovačke županije, Kristinu Kučinić.

Kristina je iz Ogulina, a sudjelovala je na natjecanju “Nauzornija seoska žena u Hrvatskoj” kao jedna od 17 žena iz 15 županija. Prestižnu titulu osvojila je Marina Šunić iz Zadarske županije, prva pratilja je Gordana Brozović iz Zagrebačke županije, a titulu druge pratilje ponijela je Nives Skokić iz Vukovarsko-srijemske županije.

Manifestacija Izbora nauzornije seoske žene je isticanje doprinosa žena ruralnom razvoju, a tijekom posjete županica Martina Furdek Hajdin i pročelnica UO za gospodarstvo Branka Šeketa Karlović upoznale su Kristinu s mjerama i programima Karlovačke županije za pomoć gospodarstvu.

U svom OPG-u Krsitina zajedno sa suprugom Marijanom, proizvodi povrće, voće i začinsko bilje, a nekada se bavila i uzgojem cvijeća.

Županica Martina Furdek Hajdin čestitala je Kristini na sudjelovanju na izboru Najuzornije seoske žene u Svetom Petru u Šumi i zahvalila što je predstavljala Karlovačku županiju. Karlovačka županija pomogla je Kristini u organizaciji sudjelovanja na natjecanju. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime