17. sjednica Gradskog vijeca Grada Ogulin

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina, Marinko Herman, sazvao je 17. sjednicu Gradskog vijeća koja će se održati 14. svibnja 2024. u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin.

Sjednica je zakazana za 13:00 sati, a na dnevnom redu naći će se niz važnih točaka koje su ključne za daljnji razvoj i funkcioniranje Grada.

Tijekom sjednice, članovi Vijeća razmatrat će i brojna izvješća o radu i poslovanju lokalnih zajednica i ustanova za 2023. godinu, uključujući Turističku zajednicu Grada Ogulina, Područnu vatrogasnu zajednicu, Športsku zajednicu, te Savjet mladih Grada Ogulina. Također, na raspravi će se naći i Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Ogulina za 2023. godinu.

Ostale točke dnevnog reda uključuju izvješća o izvršenju socijalnih programa, programa javnih potreba u sportu, kulturi, tehničkoj kulturi, kao i o održavanju i gradnji komunalne infrastrukture. Raspravljat će se i o programima utroška sredstava šumskog doprinosa, potpora u malom i srednjem poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, te o očuvanju i obnovi objekata zaštićene spomeničke baštine.

Zaključno, članovi Vijeća raspravit će o Prijedlogu izmjena i dopuna Statuta Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, te će biti upoznati s izvješćem o utrošenim sredstvima proračunske zalihe za prva tri mjeseca 2024. godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime